Hjällbo kyrka

Expedition för bokning av dop, vigsel, begravning och frågor

Expeditionen för Angereds, Bergsjöns, Kortedala och Nylöse församlingar som ingår i Nylöse pastorat är gemensam och finns i Hjällbo kyrka. När du klickar här kommer du till Nylöse pastorat.

Det går naturligtvis bra att även i fortsättningsvis besöka din närmaste kyrka för att samtala med en präst, en diakon eller om du vill fråga något.

expeditionen i Hjällbo kyrka kan du, via telefon, e-post eller på plats boka dop, vigsel och begravning. Hit vänder du dig också om du har allmänna frågor samt vill ha kontakt med präst eller diakon.

ÖPPETTIDER:

Måndag, onsdag, torsdag, fredag kl. 09.00-12.00 och kl. 13.00-15.00
Tisdag kl. 09.00-12.00

E-POST:
Nylose.pastorat@svenskakyrkan.se

TELEFONNUMMER:

BESÖKS- OCH POSTADRESS:
Nylöse pastorat
Bergsgårdsgärdet 79
424 32 Angered

Besök gärna Nylöse pastorat på Facebook och Instagram.

Boka lokal

Minnesstunder och dopkaffe

Det går nu att boka för minnestunder i samband med kyrkliga begravningar i Gunnareds (Angereds Centrum) och i Angereds kyrkor (kyrkan i Gunnilse).
För att kunna upprätthålla social distansering så gäller i Angereds församlingshem 30 personer och Gunnareds församlingshem 25 personer. Hjällbo och Bergsjön kan i vissa fall erbjuda minnesstund i samband med kyrklig begravning vid förfrågan och samråd med församlingsherde/distriktspräst

Just nu går det inte att boka dop-kaffe eller bröllopsfest. Övriga uthyrningar sker i samråd med församlingsherde/distriktspräst.

Blankett för inträde i Svenska kyrkan

Dina uppgifter

Var vänlig markera de svar som är aktuella