Digitalt nyhetsbrev

Några gånger per år kommer det ett digitalt nyhetsbrev från kyrkan via e-post. I det kan du läsa om vad som är aktuellt i och omkring kyrkan just nu. Det kan vara en hälsning från kyrkoherden, en berättelse, en reflektion, en teologisk text och information om aktiviteter. Nyhetsbrevet kommer också att finnas utskrivet i kyrkorna för dig som inte har e-post. Anmäl dig till nyhetsbrevet här.

Här nedan kan du anmäla dig till nyhetsbrev som skickas från Angered, Bergsjöns, Kortedala och Nylöse församlingar. Det går bra att anmäla sig en, flera eller alla brev.

Viktigt om personuppgifter

De personuppgifter du själv uppger nedan kommer att användas för att skapa en prenumeration för att ta emot ett digitalt nyhetsbrev från Nylöse församling några gånger om året. Nyhetsbrevet skickas ut av Nylöse pastorat som innefattar Angered, Bergsjöns, Kortedala och Nylöse församlingar. Du kan när som helst avsäga dig prenumerationen genom att skicka en e-post till nylose.pastorat.kom@svenskakyrkan.se. Läs gärna mer på www.svenskakyrkan.se/nylosepastorat om hur vi behandlar personuppgifter.

Församlingen ingår i Nylöse pastorat som innefattar Angered, Bergsjöns, Kortedala och Nylöse församlingar. Du kanske vill ha nyhetsbrev från någon annan församling eller kyrka. Det går bra att anmäla sig en, flera eller alla brev.