S:ta Katarina kyrka

S:ta Katarina kyrka ligger i stadsdelen Arnö, söder om Nyköpings centrum.

S:ta Katarina kyrka byggdes 1997 och är Nyköpings församlings nyaste kyrka. Den invigdes första advent 1997 av biskop Jonas Jonson. Tidigare fanns här en så kallad vandringskyrka, som kom till i slutet av 1970-talet.

Den putsade byggnaden innehåller kapell, samlingssal, barn- och ungdomslokaler, kontor samt en atriumliknande innergård.

Hitta till S:ta Katarina kyrka

Det händer i S:ta Katarina kyrka

HÄR ÄR NÅGRA EXEMPEL:
Andakter, gudstjänster och mässor
Babysång
Barn- och vuxenkörer
Gemenskapsträffar:
För daglediga med fika och program.
Katarinakvällar: Fika och program - exempelvis musik eller föreläsning.
Sopplunch
Ungdomsgrupp

För aktuell information: Titta i kalendariet på www.svenskakyrkan.se/nykoping eller i appen Kyrkguiden!

Kollekt via swish - S:ta Katarina kyrka

Välkommen att lämna kollekt med kontanter eller via Swish. Varje kyrka i Nyköpings församling har ett eget Swish-nummer.

Swishnumret för kollekter i S:ta Katarina kyrka är: 123 378 11 84

Swishbetalning som inkommit under kollektdagen redovisas som kollekt, därefter som gåva till samma ändamål.

Vem var Katarina?

Vem var Katarina, som har gett namn åt vår kyrka?