S:ta Katarina kyrka

S:ta Katarina kyrka ligger i stadsdelen Arnö, söder om Nyköpings centrum.

S:ta Katarina kyrka byggdes 1997 och är Nyköpings församlings nyaste kyrka. Den invigdes första advent 1997 av biskop Jonas Jonson. Tidigare fanns här en så kallad vandringskyrka, som kom till i slutet av 1970-talet.

Den putsade byggnaden innehåller kapell, samlingssal, barn- och ungdomslokaler, kontor samt en atriumliknande innergård.

Hitta till S:ta Katarina kyrka

Det händer i S:ta Katarina kyrka

HÄR ÄR NÅGRA EXEMPEL:
Andakter, gudstjänster och mässor
Babysång
Barn- och vuxenkörer
Gemenskapsträffar:
För daglediga med fika och program.
Katarinakvällar: Fika och program - exempelvis musik eller föreläsning.
Sopplunch
Ungdomsgrupp

För aktuell information: Titta i webbkalendern, appen Kyrkguiden eller foldern Uttryck. Mer information finns här.

Vem var Katarina?

Vem var Katarina, som har gett namn åt vår kyrka?

Kontakta församlingsexpeditionen

E-post: nykoping.pastorsexp@svenskakyrkan.se
Besöksadress: Kyrkans hus, Västra Storgatan 33, Nyköping
Expeditionens öppettider: Måndag, tisdag, torsdag och fredag klockan 10-12, 13-15, onsdag klockan 13-15.