Retreat i Alla Helgona kyrka

Retreat är en möjlighet för avskildhet och stillhet. Det är ett tillfälle att hinna ifatt sig själv, få tid för reflektion över det som är viktigt i livet och för att lyssna till och vara nära Gud. Anmäl dig gärna till nästa retreat.

Dagen inleds med gemensam frukost och avslutas med en enklare gudstjänst med nattvard (mässa) klockan 17. Mässan är öppen för alla - även om man inte varit med på retreaten under dagen.

I tystnad kommer vi till ro i vårt inre och får möjlighet att ge våra tankar plats. Det serveras en enklare lunch samt fika. Under dagen kommer det att finnas möjlighet till meditation och enskilt samtal med en diakon. Vi har tillgång till kyrkan, Prostens Pihls gård samt den vackra trädgården.

Kostnad: 150 kronor.
Begränsat antal platser.

För anmälan och mer information, kontakta:

Anne  Bjurström

Anne Bjurström