Kyrkomusiksymposium 2018 Uppsala. Festhögmässa

Fira gudstjänst - i kyrkan, utomhus och digitalt

I Nyköpings församling firar vi under sommaren söndagarnas gudstjänster så här:

• Klockan 10.00 högmässa i Alla Helgona kyrka. Upp till 60 deltagare.
  • Klockan 15.00 friluftsgudstjänst i S:t Nicolai prästgårdsträdgård. Upp till 100 deltagare.
  • Klockan 18.00 jämna veckor gudstjänst i Mariakapellet. Upp till 10 deltagare i kyrksalen. Ytterligare 10 när dörr mellan kyrksalen och korridoren samt dörr mellan kyrksalen och barnrummet öppnas. Kyrkkaffe serveras före gudstjänsten, klockan 17.
  • Klockan 18.00 ojämna veckor gudstjänst i Oppebykyrkan. Upp till 40 deltagare.

”Vi kommer att sända söndagens 18-gudstjänst live så länge det finns ett intresse för det” berättar kyrkoherde Ylva Evensen.

Onsdagar klockan 08.00 kan du som vill delta digitalt i en mässa som sänds live. Även de söndagar som gudstjänst firas i Oppebykyrkan sänder vi live.

Gudstjänsterna som sänds live sänds via www.facebook.com/svenskakyrkannykoping. Länk till sändningen finns, några dagar innan gudstjänsten firas, i webbkalendern. Även du som inte har ett Facebook-konto kan klicka på länken och ta del av sändningen. Sändningen kan ses både live och i efterhand.