Kom och sommarjobba hos oss!

Nyköpings kyrkogårdsenhet ansvarar för driften och underhåll av våra fyra kyrkogårdar samt grönområden runt våra kyrkor och församlingshem. Under juni-augusti behöver vi förstärkning till arbetslaget och söker därför dig som:

• är mellan 18-24 år
  • är pigg och glad
  • gillar att arbeta fysiskt utomhus i alla väder
  • tycker om att ”hugga i”
  • är serviceinriktad.

Arbetsuppgifterna består i allmän skötsel av grönytor på våra kyrkogårdar, runt våra kyrkor och församlingshem samt gravskötsel. Det innebär att du kommer att få rensa en hel del ogräs både i buskage, häckar och gravrabatter samt grusgångar, klippa gräs med både motordriven handgräsklippare, åkbar gräsklippare (krävs minst AM-kort) samt med grästrimmer och hålla fint på våra skötselgravar. Vid anställningstillfället måste du ha fyllt 18 år.

Du får innan du börjar ditt sommarjobb en introduktion om arbetet, där vi går igenom arbetsuppgifterna mer konkret samt de säkerhetsföreskrifter, som du måste följa. Vi brukar förlägga introduktionen till en lördag förmiddag i slutet av maj/början av juni. I det dagliga arbetet får du sedan instruktioner av vår ordinarie personal.

Arbetstiderna är måndag- fredag klockan 07-16.

Lön enligt Kommunals avtal.

Verkar detta intressant? Välkommen att maila in din ansökan på nykoping.ansokan@svenskakyrkan.se senast den 1 mars!

Klicka här för att ladda ner ansökningsblanketten.

Du kryssar på ansökan i den eller de perioder du skulle kunna arbeta. Har du en inplanerad resa eller liknande, notera det på din ansökan. Du får arbeta mellan 4-6 veckor, eventuellt längre, beroende på vårt behov. Vi avgör vilka veckor, efter dina önskemål, vi erbjuder dig sommarjobb och vi kontaktar dig via mail eller telefon.

Vi börjar handlägga ansökningarna efter ansökningstidens slut och du får ett definitivt besked om eventuellt sommarjobb hos oss senast den 1 april.

Har du funderingar om något? Kontakta arbetsledare Anne Sandin.

Anneli Sandin

Arbetsledare kyrkogårdsenheten