Foto: Magnus Aronson

Här kan du fika i sommar

Välkommen att fika utomhus hos oss i sommar. Vi har öppet så länge vädret tillåter vid Prosten Pihls gård, Lillstugan och Mariagården.

Café Prosten Pihls gård

I maj öppnade Nyköpings församling coronasäkrat café vid Prosten Pihls gård, mitt emot Alla Helgona kyrka i Nyköping. Caféet är under sommaren öppet vardagar klockan 13-15.30.

Vid Prostens Pihls gård är våra yngre besökare också välkomna att leka i trädgården. Här finns - under caféts öppettider - käpphästar, tipspromenad, lek­saker och såpbubblor.

café lillstugan

Café Lillstugan på Rosenkälla kulle, vid Franciscusgården, har öppet klockan 13-15.30 fem måndagar från den 5 juli.

Mariagården

Utanför Mariagården i Brandkärr bjuder vi på en kopp kaffe/te/saft och bulle. Tisdagar klockan 14-16 maj-augusti.

I kalendariet finns aktuella datum.