Drop-in dop i Prosten Phils trädgård i Nyköping.

Drop in-dop i Prosten Pihls vackra trädgård

Välkommen till drop in-dop vid Prosten Pihls gård lördagen den 14 augusti klockan 11-15. Helt kostnadsfritt!

Så här går det till:

Kom till Prosten Pihls gård, mitt emot Alla Helgona kyrka i Nyköping, när det passar dig/er mellan klockan 11 och 15 lördagen den 14 augusti. Här träffar du/ni prästen och musikern, som kommer att hålla i dopet. Vi samtalar om dopet och bestämmer psalmer som ni vill ha.

• Om det är ett barn under 18 år som ska döpas måste båda vårdnadshavarna vara överens om att barnet ska döpas.
  • Behöver du/ni låna dopdräkt så går det bra. Det går också bra att döpas i vanliga kläder.
  • Dopet sker sedan i Prosten Pihls gårds trädgård.
  • Efter dopgudstjänsten bjuder församlingen på fika.
  • Välkommen att på ett enkelt, kravlöst med ändå högtidligt sätt bli döpt eller låta döpa sitt barn!

Hör gärna av dig om du undrar över något!

Helena Stenhammar

Biträdande kyrkoherde och präst

Per Gustafsson

Kyrkomusiker

Kontakta församlingsexpeditionen

E-post: nykoping.pastorsexp@svenskakyrkan.se

Telefontid under sommaren: Måndag, tisdag, torsdag och fredag klockan 10-12 samt onsdag klockan 13-15.

E-post besvaras vardagar.