Nattkyrka - för, med och av unga

En fredagskväll per termin arrangeras Nattkyrka - för, med och av unga - i S:t Nicolai kyrka.

Du som vill komma behöver inte föranmäla dig, men måste vara fri från droger under kvällen. Kyrkan fylls under kvällen med aktiviteter för unga. Unga bjuder på olika uppträdanden och dessutom serveras gratis fika!

Nattkyrka är ett sam­arrangemang mellan Svenska kyrkan och andra aktörer i Nyköping.

Kalendariet, som finns längre ner på sidan, uppdateras löpande med aktuell information om bland annat Nattkyrka.

Aktuellt datum publiceras, när det är bestämt, i kalendern.

För mer information, kontakta:

Anders Ringqvist

Pedagog