Nattkyrka - för, med och av unga

En gång per termin arrangeras Nattkyrka - för, med och av unga - i S:t Nicolai kyrka.

Nattkyrka arrangeras fredagskvällar i kyrkan vid Stora torget i Nyköping.

Den som vill komma behöver inte föranmäla sig, men måste vara fri från droger under kvällen. Kyrkan fylls under kvällen med aktiviteter för unga. Unga bjuder på olika uppträdanden och dessutom serveras gratis fika!

Nattkyrka är ett sam­arrangemang mellan Svenska kyrkan och andra aktörer i Nyköping.

Kalendariet, som finns längre ner på sidan, uppdateras löpande med aktuell information om bland annat Nattkyrka.

För mer information om Nattkyrka, kontakta:

Anders Ringqvist

Pedagog