Minnesgåva och hyllningsgåva

Genom en minnes- eller hyllningsgåva hedrar du en anhörig eller vän. Samtidigt bidrar du med en gåva till Svenska kyrkans internationella arbete.

Genom minnesgåvan hedrar du någon som gått bort. Genom hyllningsgåvan uppvaktar du någon som du vill fira. Du väljer själv motiv och personlig hälsning.

Det finns fem olika betalsätt att välja mellan: betalkort, inbetalningskort, internetbank, Swish och PayPal. Gåvobeloppet du väljer anges inte på minnesbladet.

Klicka här för att läsa mera och se alla motiv som finns att välja på