Lyssna på vår podd för unga!

Ung och älskad. Så heter podden som pedagogen Karin Eckerdal och diakonen Maria Andrén gör tillsammans.

– Jag möter och känner till många kloka människor, som jag vill ska nå ut mer till ungdomarna och jag tror att podradio kan vara ett bra sätt.
I det första programmet samtalar Karin och Maria, som är diakon, med prästen Håkan Bergvall.
– Håkan berättar om hur det kom sig att en naturvetare plötsligt ville bli präst. Och vad som är roligt med att bli vuxen, berättar Karin.
I det andra programmet försöker Maria besvara frågor som många unga funderar över, bland andra: Varför är det så svårt med familjerelationer? Hur kan jag stötta någon som mår dåligt? Varför är det så svårt att stå för att man är kristen i skolan? Maria berättar också om sina tatueringar och varför hon ville bli diakon.
Karin och Maria vill gärna att du som är ung hör av dig till dem – via sociala medier – med frågor om livet och kristen tro. De lovar att, med hjälp av intervjupersoner, försöka besvara frågorna i kommande program.
Följ gärna Ung och älskad, som finns på Facebook, Podcaster och Instagram.

Klicka här för att komma till Ung och älskad på Facebook.

Maria Andrén

Karin Eckerdal