Livsstegen - 12 steg till inre hälsa

Livsstegen är en metod som bygger på Olle Carlssons bok "12 steg till inre hälsa". En ny grupp startar den 16 februai.

Under 14 veckor träffas vi och samtalar i en sluten grupp tillsammans med två ledare. Träffarna leds av Anne Bjurström och Krister Stecksén.

Vi delar våra liv genom att berätta och lyssna, utan att fråga eller kommentera varandra.

Innan du börjar i gruppen kan det vara meningsfullt att fundera över vilket mål du har med att gå Livsstegen.

Anmäl dig senast den 10 februari.

Varmt välkommen!

För anmälan och mer information, kontakta Anne Bjurström:

Anne  Bjurström

Anne Bjurström

När vi öppnar oss och delar med oss av oss själva på detta sätt utvecklas en känsla av samhörighet och gemenskap, som vi får vila i. I trygghet vågar vi sen ta de steg som leder oss framåt.