Konfirmation i Nyköping - en upplevelse som du bär med dig

Konfirmandtiden kan se ut på olika sätt. I Nyköping kan tonåringar - utifrån intresse - välja mellan olika konfirmationsupplevelser.

Konfirmation handlar om Gud, livet och det du tycker är viktigt.

Konfirmation handlar också om gemenskap och att dela upplevelser.

Nyköpings församling erbjuder därför olika typer av konfirmationsupplevelser. Här kan du som går på högstadiet välja mellan bland annat Polen-konfa, Gotlands-konfa och gaming-konfa. Nyköpings församling erbjuder också konfirmationsundervisning för dig som går på gymnasiet.

Varje sommar skickar församlingen inbjudningar till konfirmationsundervisning till dig som fyller 14 år under året. Den här sidan uppdateras med aktuell information i samband med att inbjudningarna skickas ut.

Vill du redan nu ha mer information om att konfirmeras i Nyköpings församling? Hör av dig till:

Anders Ringqvist

Pedagog