Hope for Children

Hope for Children utbildning och hem åt unga människor som levt sina liv på gatan.

Hope for Children (HCE) arbetar i Addis Abeba, Etiopienmed att ge utbildning, husrum och nytt hopp till barn och ungdomar som på olika sätt varit mycket utsatta. De allra flesta kommer från ett liv på gatan som fyllts av prostitution, drogmissbruk och slav­arbete. Genom Hope for Childrens holistiska verksamhet får dessa unga människor hopp om ett nytt liv. EFS har funnits med som samarbetspartner sedan starten 2001.

Hope for Children arbetar utifrån ett holistiskt tänkande där socialt stöd går hand i hand med kristet liv och lärjungaträning.

Hope for Children erbjuder möjlighet till studier - från grundskola upp till universitetsnivå - men även yrkesutbildningar av olika slag, så att unga människor kan försörja sig själva och bygga sin egen framtid.

Bild: Jakob Arvidsson / EFS