Handla presenter fair trade

Gör skillnad genom att handla! I Prosten Pihls gård, mitt emot Alla Helgona kyrka, finns ett skåp med rättvisemärkta produkter.

I en värld fylld av orättvisa kan du göra skillnad för människor, förändra svåra situationer och felaktiga strukturer till mer hoppfulla och goda, genom hur du handlar!

I våra fair trade-skåp hittar du bland annat smycken, änglar, choklad och barnkläder.

Du kan handla ur skåpen när cafét är öppet, vardagar klockan 13-15.30. Varför inte passa på att ta en fika - i det vackra 1700-talshuset - samtidigt?