Gudstjänst med musiktema

Dansband. Mikael Wiehe. Jul. Det är exempel på teman för musikgudstjänster i Franciscuskapellet. Kom - och sjung gärna med!

Gudstjänsterna som firas i kyrkan på Rosenkälla kulle med tema musik är ofta välbesökta. En solist tar - tillsammans med musiker Per Gustafsson - ansvar för musiken, men alla som vill är välkomna att sjunga med! Ibland händer det också att någon kommer utklädd, exempelvis när det har varit Disney-tema.

För mer information, kontakta:

Per Gustafsson

Kyrkomusiker