Gemenskap i S:ta Katarina

S:ta Katarina kyrka, Långsättersvägen 1 på Arnö, torsdagar klockan 14-16.

Nyköpings församling bjuder in till träffar för daglediga på sex platser: S:t Nicolai församlingshem, Alla Helgona församlingshem, Oppebykyrkan, S:ta Katarina kyrka, Mariagården och Franciscusgården.

Kalendariet, som finns längre ner på den här sidan, uppdateras löpande med aktuell information. Programmen finns också i bladet ”Uttryck”, som finns på papper i kyrka/församlingshem. KIicka här om du vill ladda ner aktuellt Uttryck digitalt.

För mer information, kontakta:

Elin Roxne Barkström

Gemenskap i S:ta Katarina hösten 2019

27 augusti Sillunch S:t Nicolai församlingshem Observera tiden: tisdag klockan 12. Pris: 50 kronor. (Anmälan före den 22 augusti.)

5 september Musikprogram. Eva och Peter med blandad musik
12 september Biblioteket. Information om böcker med Elsa Waldensten
19 september Illustratören Anna Blåder berättar om bilder ur boken ”Nära dig -berättelser om livets frågor och känslor
26 september Bildvisning. Lokala bilder med Fredrik Sköld

3 oktober Elin Roxne Barkström, präst i Nyköpings församling, berättar om dagens konfirmationsundervisning
10 oktober Musikprogram med Cecilia Norinder, musiker i Nyköpings församling
17 oktober Som volontärtandläkare i Kenya, Lars Wallin berättar
24 oktober Digitala tjänster. Sörmlands Sparbank berättar
31 oktober Lars Viper berättar om det ”Heliga landet” . Mässa.

Med reservation för eventuella förändringar. Kalendariet uppdateras löpande med aktuell information.

Kontakta församlingsexpeditionen

E-post: nykoping.pastorsexp@svenskakyrkan.se
Besöksadress: Kyrkans hus, Västra Storgatan 33, Nyköping
Expeditionens öppettider: Måndag, tisdag, torsdag och fredag klockan 10-12, 13-15, onsdag klockan 13-15.