Gemenskap i S:ta Katarina

S:ta Katarina kyrka, Långsättersvägen 1 på Arnö, torsdagar klockan 14-16.

Nyköpings församling bjuder in till träffar för daglediga på sex platser: S:t Nicolai församlingshem, Alla Helgona församlingshem, Oppebykyrkan, S:ta Katarina kyrka, Mariagården och Franciscusgården.

Programmet finns i kalendariet här på webben, appen Kalendariet och bladet Uttryck. Klicka här för att läsa mer.

För mer information, kontakta:

Elin Roxne Barkström

Gemenskap i S:ta Katarina hösten 2019

27 augusti Sillunch S:t Nicolai församlingshem Observera tiden: tisdag klockan 12. Pris: 50 kronor. (Anmälan före den 22 augusti.)

5 september Musikprogram. Eva och Peter med blandad musik
12 september Biblioteket. Information om böcker med Elsa Waldensten
19 september Illustratören Anna Blåder berättar om bilder ur boken ”Nära dig -berättelser om livets frågor och känslor
26 september Bildvisning. Lokala bilder med Fredrik Sköld

3 oktober Elin Roxne Barkström, präst i Nyköpings församling, berättar om dagens konfirmationsundervisning
10 oktober Musikprogram med Cecilia Norinder, musiker i Nyköpings församling
17 oktober Som volontärtandläkare i Kenya, Lars Wallin berättar
24 oktober Digitala tjänster. Sörmlands Sparbank berättar
31 oktober Lars Viper berättar om det ”Heliga landet” . Mässa.

7 november Börjar med sång - Lina Björkborg och Linda Widner.
14 november Kompaniet- ett spännande kvarter i Nyköping. Gunnar Göranzon berättar.
21 november Julmusik. Marie Frisk underhåller.
28 november En vild semester - Solveig Pettersson.

3 december Grötfest i S:t Nicolai församlingshem. OBS! Tisdag klockan 12. Anmälan på 0155-751 85.

Med reservation för eventuella förändringar. Kalendariet uppdateras löpande med aktuell information.