Gemenskap i Alla Helgona

Alla Helgona församlingshem, Prosten Pihls gränd 3, torsdagar klockan 13.30-15.30.

Nyköpings församling bjuder in till träffar för daglediga på sex platser: S:t Nicolai församlingshem, Alla Helgona församlingshem, Oppebykyrkan, S:ta Katarina kyrka, Mariagården och Franciscusgården.

Kalendariet, som finns längre ner på den här sidan, uppdateras löpande med aktuell information. Programmen finns också i bladet ”Uttryck”, som finns på papper i kyrka/församlingshem. KIicka här om du vill ladda ner aktuellt Uttryck digitalt.

För mer information, kontakta:

Gerd Jansson

Gemenskap i Alla Helgona hösten 2019

12 september Gott och Blandat. Tomas Björklund, Gullmar Bergman och Kenneth Karlsson sjunger.
19 september Sörmlandsleden - naturen runt hörnet. Karin Reibring
26 september ”Jag hörde musik någonstans” - sång till gitarr med Christina Blomberg.

3 oktober Minnen och annat… Tankar och reflektioner kring dikter av Ulf Hjertén med Gun Hjerte´n.
10 oktober  ”Medeltiden inpå skinnet” - kulturarbetare Sofia Kummel visar och berättar om 1300- och 1400-talets kvinnliga mode.
17 oktober ”Act Svenska kyrkan”. Vi får höra mera om allt gott arbete som utförs runt om i världen.
24 oktober Nyköpingskvartetten ”Just4U” sjunger för oss.
31 oktober Helgon, vilka är de? Prästen Maria Gabrielsäther berättar.

7 november Ett program om sångarpastorn Artur Erikson med Erik Ström och en pianist.
14 november ”Gosau am Dachstein” Maud och Lars-Erik Eldenäs visar bilder och berättar.
21 november Speldosan med Gullmar Bergman och Lennart Wantzin.
28 november ”Grannbandet” sjunger och spelar för oss.

5 december Vi sjunger adventssånger med Bengt Fridén.
12 december Lucia.

Med reservation för eventuella förändringar. Kalendariet uppdateras löpande med aktuell information.