Livets händelser

Livets stora förändringar kan manifesteras i kyrkan. När vi välkomnar ett nytt barn. När vi ledsagar en ung människa in i vuxenlivet. När vi firar kärleken mellan två människor. När vi tar ett sista farväl.

Boka dop, vigsel eller begravning

E-post: nykoping.pastorsexp@svenskakyrkan.se
Besöksadress: Kyrkans hus, Västra Storgatan 33, Nyköping
Expeditionens öppettider: Måndag, tisdag, torsdag och fredag klockan 10-12, 13-15, onsdag klockan 13-15.

I samband med dop, vigsel och begravning lånar Nyköpings församling - kostnadsfritt - ut lokal (upp till fem timmar). Det finns också möjlighet att - kostnadsfritt - låna dopklänning och brudkrona (Alla Helgona kyrkas, S:t Nicolai kyrkas och Svärta kyrkas).