Gemenskapsträffar

För dig som är ledig dagtid! Välkommen till ett varierat utbud av träffar med gemenskap, samtal och program. Ingen föranmälan.

Nyköpings församling bjuder in till träffar för daglediga på fem platser: S:t Nicolai församlingshem, Alla Helgona församlingshem, Oppebykyrkan, S:ta Katarina kyrka och Franciscusgården.

Aktuell information finns:

• I kalendariet, längre ner på den här sidan.
  • I bladet ”Uttryck”, som finns i församlingens kyrkor och församlingshem. KIicka här om du vill ladda ner Uttryck.
  • I Kyrkguiden -  appen som finns för både iPhone och Android.