Nybro pastorat söker Trainee 2021-22. Vill du prova på att arbeta i Svenska kyrkan?

Nyhet Publicerad Ändrad

Trainee är en form av praktik, en möjlighet för dig som gått ut gymnasiet att under tio månader få prova på att arbeta i Svenska kyrkan. Du kommer tillhöra arbetslaget Barn, Ungdom och Skola och du kommer få prova på många olika arbetsuppgifter i Svenska kyrkan. Du kommer också läsa Svenska Kyrkans grundkurs på S:t Sigfrids folkhögskola under året med 10 träffar och en del hemstudier. Hos oss får du låna dator och jobbtelefon och du kommer vara en självklar del av vår personalstyrka. Vid anställning behöver du lämna in ett utdrag från Belastningsregistret.

Ansökan:
Skicka din ansökan till sanna.engelbrektsson@svenskakyrkan.se senast 28 mars 2021. Intervjuer kommer att ske 12-13 april.
Kontakt:
Har du frågor? Hör av dig till någon av följande:
Sanna Engelbrektsson, verksamhetsledare. Kommer också att vara handledare.
sanna.engelbrektsson@svenskakyrkan.se Tel: 0481-429 45.
Lars Ström, kyrkoherde: lars.strom@svenskakyrkan.se Tel: 0481-429 05
Olga Hultqvist, trainee 2020-2021: olga.hultqvist@svenskakyrkan.se Tel: 0481-429 47
Anställningsvillkor:
Tidsbegränsad antsällning 10 månader med start 1 september 2021.
Du kommer jobba både kvällar, helger och läger. Lön enligt avtal.
Vi förutsätter att du delar Svenska kyrkans värderingar och du skall vara medlem i Svenska kyrkan.