Torsdagsträffar

På grund av COVID-19 (coronaviruset) har vi pausat våra torsdagsträffar tillsvidare. Kyrkan kommer dock ha öppet under tiden som torsdagsträffen skulle ha varit på ifall någon vill komma och besöka kyrkan för samtal eller ljuständning. Bodil, diakon kommer finnas på plats. Tel: 044-19 09 73.

Välkomna på underhållning och kaffe med hembakat bröd kl 13.30.
Kostnad 30 kronor.

• Den 23 januari - Fjälkestad
    Musik i mellanrummen med Emma Viberg
  • Den 30 januari - Österslöv
    Inge Birgersson, sång och musik (allsång)
  • Den 6 februari - Nosaby
    Marie Fastrup från Kristianstads kommuns fixartjänst informerar om sitt arbete. Ta gärna med dig dina frågor!
  • Den 5 mars - Fjälkestad
    Lär känna församlingens nya komminister Emma Mattsson som presenterar sig och berättar om sin väg till präst.
  • Den 12 mars - Österslöv
    Lär känna församlingens nya komminister Emma Mattsson som presenterar sig och berättar om sin väg till präst.
  • Den 19 mars - Nosaby
    ”Äldres psykiska hälsa” Jennie Salmén, psykiatrisamordnare i Kristianstads kommun föreläser på temat ”Äldres psykiska ohälsa”. Här blandas fakta och kunskap och tips om hur du agerar, med anekdoter och minnesbilder från möten med äldre.
  • Den 16 april - Fjälkestad
    Anna Persson, Irene Streimer, Therese Carlsson och Birgitta Johansson från Omsorgsförvaltningens Förebyggande enhet i  Kristianstads kommun informerar om hembesök för 77-åringar, mötesplatserna, hälsa & träning samt anhörigstöd.
  • Den 23 april - Österslöv
    Marie Fastrup från Kristianstads kommuns fixartjänst informerar om sitt arbete. Ta gärna med dig dina frågor!
  • Den 30 april - Nosaby
    Musikunderhållning. Mer information kommer.
  • Den 28 maj - Fjälkestad
     ”Sommar, sommar, sommar” med Allsångarna under ledning av Ingela Sturesson Carlsson.
  • Den 4 juni - Österslöv
    ”Musik i mellanrummen” med Emma Viberg