Samtal och bikt

Alla människor behöver någon som lyssnar och ibland behöver vi någon att samtala med, utanför den vanliga umgängeskretsen.

Ibland händer det att livet går snett, att tillvaron rämnar, att sorgens mörker omger oss och då kan man behöva någon att dela detta mörka med. Vi finns också till för att diskutera livsfrågor, trosfrågor, teologi mm i själavårdande och existentiella samtal. Kort sagt kan du prata med oss om precis vad som helst.

Som församlingens präster och diakon kan vi vara en samtalsresurs för just dig – oavsett hur din livssituation ser ut. Vi är beredda att lyssna på din berättelse, relatera den till vår kristna tro och tradition. Det finns också möjlighet till bikt hos någon av prästerna där vi tillsammans med dig ber om Guds förlåtelse och upprättelse.

Tag kontakt med någon av församlingens präster eller vår diakon.