Konfirmand

Välkommen som konfirmand i Nosaby församling!

I Nosaby församling erbjuder vi konfirmationsläsning för ungdomar. Läsåret 2019/2020 erbjuder vi två olika alternativ; onsdagskonfirmander och sommarkonfirmander. Läs mer under respektive flik!

Naturligtvis finns även möjlighet till vuxenkonfirmation. Om vuxenkonfirmation är aktuellt för dig, är du välkommen att ta kontakt med någon av församlingens präster.

Hos oss får du möjlighet att diskutera allt mellan himmel och jord. Tro och tvivel, religion och vetenskap, gott och ont, etik och moral, Bibel och kyrka, livet och döden.
Vi kommer att prata om Gud, om människan, samhället och världen. Men framförallt så handlar konfirmandtiden om DIG. Om DINA frågor, DITT liv, DINA relationer.

Konfirmandtiden kommer att innehålla träffar varannan vecka under höst- och vårterminen, läger, pilgrimsvandring, föreläsningar, teater, nya möten med nya människor och mycket mycket mer.

Men allra mest är det en chans att följa med på en resa från universums kant rakt in i djupet av ditt eget hjärta….

Anmälan

Från och med maj går det bra att anmäla sig till konfirmationsläsningen i Nosaby församling.
Du kan ladda ner en anmälningsfolder här som du skickar eller lämnar till pastorsexpeditionen i Nosaby församling. Du kan även anmäla dig via telefon 044-190970 eller maila till natalia.stromberg@svenskakyrkan.se

Senast den 31 augusti behöver vi ha din anmälan!

Välkommen att höra av dig med dina frågor och funderingar!