Konfirmand

Välkommen som konfirmand i Nosaby församling!

I Nosaby församling erbjuder vi konfirmationsläsning för ungdomar. Läsåret 2018/2019 erbjuder vi två olika alternativ; onsdagskonfirmander och sommarkonfirmander. Läs mer under respektive flik!

Naturligtvis finns även möjlighet till vuxenkonfirmation. Om vuxenkonfirmation är aktuellt för dig, är du välkommen att ta kontakt med någon av församlingens präster.

Från och med maj går det bra att anmäla sig till konfirmationsläsningen i Nosaby församling och vi ser fram emot att få träffa just dig under nästa läsår!

Här får du möjlighet att diskutera allt mellan himmel och jord. Tro och tvivel, religion och vetenskap, gott och ont, etik och moral, Bibel och kyrka, livet och döden. Vi kommer att prata om Gud, om människan, samhället och världen. Men framförallt så handlar konfirmandtiden om DIG. Om DINA frågor, DITT liv, DINA relationer.

Konfirmandtiden kommer att innehålla träffar varannan vecka under höst- och vårterminen, läger, pilgrimsvandring, föreläsningar, teater, nya möten med nya människor och mycket mycket mer.

Men allra mest är det en chans att följa med på en resa från universums kant rakt in i djupet av ditt eget hjärta….

Välkommen att höra av dig med dina frågor och funderingar.

Natalia Strömberg

Nosaby församling