Vängruppen

Vi har träffar, anordnar aktiviteter, besöker dem som vill ha besök av oss och har trevligt tillsammans.

Vängruppen är öppen för dig som vill vara med i vår gemenskap. Vi är ett glatt gäng som träffas en gång i månaden. På våra träffar talar vi om det som är aktuellt, aktiviteter och arrangemang som vi anordnar i församlingen och dricker kaffe tillsammans.

Vissa i vängruppen har många de besöker, andra har ingen, men är med och stöttar då vi arrangerar olika aktiviteter. Det välbesökta kyrkogårdskaffet, som arrangeras till påsk och allhelgonahelgen, är ett av de arrangemang vängruppen medverkar vid.

Om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss.

Varmt välkommen till vår vängrupp!

Bodil Wrangsjö

Nosaby församling