En person med en penna i handen sitter med ett texthäfte och en dator framför sig.
Foto: Gustaf Hellsing /Ikon

Assistent på församlingsexpeditionen 80%

Gillar du att tjäna församlingen genom att vara spindeln i nätet, administrera, ha koll och möta människor? Vi är ett arbetslag på 15 personer som är på väg framåt med en stark och frisk laganda och som behöver din glädje, energi och kompetens.

Arbetsuppgifter
Arbetet omfattar att ta emot bokningar av kyrkliga handlingar, administrera begravnings- och gravärenden, sköta kyrkobokföringen, ansvara för diarium och arkiv tillsammans med allmänna kontorsgöromål. Om intresse och kompetens finns för kommunikationsarbete kan en viss dela av detta också ingå utöver de 80%-en.

Vi söker dig som gillar:
·         tjäna församlingen genom att vara spindeln i nätet
·         administrera
·         ha koll och möta människor?

Vi förutsätter att du delar svenska kyrkans grundläggande värderingar.

Välkommen med din ansökan med personligt brev och CV senast 2022-05-31
Skickas till: nosaby.forsamling@svenskakyrkan.se

Alternativt per post till: Nosaby Församling, Nosabyvägen 246, 291 47 Kristianstad.

Frågor om tjänsten besvaras av: Kh Göran Hansson, 044-190972, goran.hansson@svenskakyrkan.se.

Facklig företrädare: Vision, Frida Abenius, 046-718776, frida.abenius@fv.vision.se.