Vuxenverksamhet

Här hittar du hantverks- och kulturcaféer, fika- och måltidsgemenskaper, bibelstudiegrupper, samtalscirklar och mycket mer. Vi möts, bär varandra, utvecklas och får möjlighet att engagera oss i både smått och stort.

Träffar, grupper, cirklar och andra mötesplatser

Välkommen in i gemenskapen. Här finns mötesplatser för alla där vi träffas regelbundet, samtalar och växer som människor.

Vuxenkör

Det finns en kör för alla! Vi har körer på alla nivåer. Att sjunga i kör är främjande för hälsan. Det visar aktuell forskning. Kroppen syresätts, spänningarna släpper och stresshormonerna minskar ...och så har man roligt dessutom!

Döpas eller konfirmeras som vuxen

Blev du inte konfirmerad som tonåring? Är du inte döpt men skulle vilja? I din församling erbjuds alltid en möjlighet att döpas och/eller konfirmeras som vuxen.