Svenska kyrkan i Norrköping Besöksadress: Nya Rådstugugatan 7, 60242 NORRKÖPING Postadress: BOX 263, 60104 NORRKÖPING Telefon: +46(11)241000 E-post till Svenska kyrkan i Norrköping

Våra församlingshem och lokaler

Här hittar du information om alla våra församlingshem och verksamhetslokaler.

Borgs kyrkstuga

I kyrkstugan finns tillgång till kök och utrustning för kaffeservering samt servering av enklare mat. Den gemytliga lokalen är idealisk för minnesstunder och dopkaffe. Kyrkstugan rymmer ca 50 personer.

Bergsmansgården

Här kan du delta i församlingsverksamhet, bjuda på dopkaffe eller ha minnesstund i samband med begravning. Gården innehåller två samlingssalar, en stor för 75 - 80 personer och en mindre för 20 - 25 personer. Till varje sal finns kök eller pentry. Dessutom finns tillgång till audio-visuell utrustning. Du kan även hyra Bergsmansgården för till exempel möten eller bröllopsfester.

hedvigsgården

Klicka här för att komma till Hedvigsgårdens webbplats.

Skärkinds församlingshem

Församlingshemmet hittar du mitt i "byn", bredvid kyrkan. Här kan du delta i församlingsverksamhet, bjuda på dopkaffe eller ha minnesstund i samband med begravning. Du kan även hyra församlingshemmet för till exempel möten eller bröllopsfest. Församlingshemmet har två samlingssalar, en stor och en liten. Det finns kök med porslin för upp till 50 personer.

Kimstad församlingshem

Kimstad församlingshem är öppet för alla. Här kan du delta i församlingsverksamhet, bjuda på dopkaffe eller ha minnesstund i samband med begravning. Du kan även hyra församlingshemmet för bröllopsfest eller föreningsmöten. Församlingshemmet innehåller två samlingssalar, en stor och en liten. Det finns kök med porslin för upp till 100 personer och tillgång till audio-visuell utrustning.

Klockargården

Klockargården ligger i stadsdelen Klockaretorpet, mitt i centrum på Wilhelm Wibergs gata och är ett av Borgs församlingshem. Här kan du delta i församlingsverksamhet, bjuda på dopkaffe eller ha minnesstund i samband med begravning. Det finns flera salar med olika storlekar och ett stort fullt utrustat kök. Dessutom finns tillgång till audio-visuell utrustning

OLAIGÅRDEN

Skogängsgården

Skogänsgården är belägen i Skärblacka och öppen för alla. Huset innehåller samlingssal, musikrum och kyrka. I suterrängvåningen finns dessutom grupprum, mysrum och en rotunda. Kök finns i båda planen med utrustning och porslin. Det finns också tillgång till audio-visuell utrustning. Här kan du delta i församlingsverksamhet, bjuda på dopkaffe eller ha minnesstund i samband med begravning. Du kan även hyra Skogängsgården för till exempel bröllopsfest eller föreningsmöten.

Söderledskyrkans församlingshem

Söderledskyrkans församlingshem som ligger i Vilbergen i Norrköping har flera lokaler ­­­att hyra. Du kan ha dopkaffe, minnesstund och t.ex. föreningsmöten här. I församlingssalen ryms det 80 personer och i ungdomsvåningen ca 30 personer.
Här finns fullt utrustat kök och möjlighet att hyra AV-utrustning.