Samtal och stöd

I Svenska kyrkan finns stöd och hjälp att finna i olika former. I bland annat samtal, i sorgen, på sjukhuset, på skola och universitet. Vi finns här.

Kyrkan har stor och lång erfarenhet av att möta människor i sorg. Ta del av information, berättelser och råd för dig som har drabbats av sorg, eller vill stötta någon som sörjer.

Stöd i sorgen

Att få samtala med någon, att få möjlighet att sätta ord på det som känns svårt gör ofta skillnad. En viktig del i det diakonala arbetet är att erbjuda olika former av samtal. Oavsett om du är i akut kris, mitt i en sorg eller av andra anledningar behöver någon att prata med.

Samtalsstöd och själavård

Mötesplats och samtalsmottagning för ungdomar & unga vuxna

Diakonicentrum - DC

Mötesplats och samtalsmottagning för ungdomar & unga vuxna

Sjukhuskyrkan är till för dig som är patient eller anhörig, men även för dig som har ditt dagliga arbete på Vrinnevisjukhuset.

Sjukhuskyrkan