Projektkör

Välkommen till våra projektkörer - för dig som vill sjunga men inte har tid eller möjlighet att vara med i en kör på heltid. Här kan du se vilka projekt som är igång.

Verksamheter och grupper öppnar försiktigt upp från och med hösten 2020

Vissa av våra verksamheter och grupper kommer att öppnas upp och bli aktiva från och med hösten 2020, men med restriktioner och stor hänsyn till den rådande situationen gällande Corona-viruset. Håll utkik här på webben eller i appen Kyrkguiden som kontinuerligt uppdateras med information om vilka grupper och verksamheter som kommer att sätta igång. På webben kommer de grupper och verksamheter som blir aktiva att publiceras med ett startdatum vid respektive namn.

Välkommen till vår projektensemble som är en mindre vokalensemble som gör några framträdanden per termin, främst i stadskyrkorna. Övning på projektbasis.

För provsjungning kontakta Emil Holmberg, 011-241431, emil.o.holmberg@svenskakyrkan.se