Vad händer i kyrkan?

Titta i webbkalendern, ladda ner På gång-bladet eller sök i appen Kyrkguiden för att se vad som händer i kyrkorna i Norrköpings pastorat!

på gång-bladet

Ladda ner PÅ GÅNG juni/juli/augusti 2021 (kalendarium för digitala gudstjänster)

Ladda ner PÅ GÅNG juni/juli/augusti 2021 (kalendarium för kyrkornas gudstjänster och händelser)

Prenumerera på På gång-bladet
Varje månad producerar vi ett På gång-blad som innehåller information om kyrkans aktiviteter och verksamheter i form av en tryckt broschyr. Den finns att hämta i alla våra kyrkor och lokaler. Du kan också prenumerera på den. Vill du ha På gång-bladet skickad till dig per e-post varje månad? Maila till oss på Norrköpings pastorat och uppge att du vill prenumerera!

Prova också gärna vår kalendarieapp Kyrkguiden. I Kyrkguiden kan du spara dina favoritkyrkor och hålla koll på vad som händer i just dem.