Kalender - Vad händer i kyrkan

Titta i webbkalendern, På gång-bladet eller i appen Kyrkguiden för att se vad som händer i kyrkan!

på gång-bladet

Ladda ner PÅ GÅNG juni/juli/augusti 2020 (PDF)

Prenumerera på På gång-bladet
Varje månad producerar vi ett På gång-blad som innehåller information om kyrkans aktiviteter och verksamheter i form av en tryckt broschyr. Den finns att hämta i alla våra kyrkor och lokaler. Du kan också prenumerera på den. Vill du ha På gång-bladet skickad till dig per e-post varje månad? Maila till oss på Norrköpings pastorat och uppge att du vill prenumerera!

Sedan februari 2019 har På gång-bladet fått ett nytt utseende och ett nytt format med ännu mer information om vad som händer runt omkring i Norrköpings pastorat.

Prova också gärna vår kalendarieapp Kyrkguiden. I Kyrkguiden kan du spara dina favoritkyrkor och hålla koll på vad som händer i just dem.