Svenska kyrkan i Norrköping Besöksadress: Nya Rådstugugatan 7, 60242 NORRKÖPING Postadress: BOX 263, 60104 NORRKÖPING Telefon: +46(11)241000 E-post till Svenska kyrkan i Norrköping

Kalender - Vad händer i kyrkan

Titta i webbkalendern, månadsbladet eller i appen Kyrkguiden för att se vad som händer i kyrkan!

Månadsblad

Ladda ner DECEMBERBLADET 2018 (PDF)

Prenumerera på månadsbladet
Varje månad producerar vi ett månadskalendarium i form av en tryckt broschyr. Den finnas att hämta i alla våra kyrkor och lokaler. Du kan också prenumerera på den. Vill du ha månadsbladet skickad till dig per e-post varje månad? Maila till oss på Norrköpings pastorat och uppge att du vill prenumerera!

Prova också gärna vår kalendarieapp Kyrkguiden. I Kyrkguiden kan du spara dina favoritkyrkor och hålla koll på vad som händer i just dem.