Svenska kyrkan i Norrköping Besöksadress: Nya Rådstugugatan 7, 60242 NORRKÖPING Postadress: BOX 263, 60104 NORRKÖPING Telefon: +46(11)241000 E-post till Svenska kyrkan i Norrköping

Kyrkomusiker, organist eller kantor till S:t Johannes församling

Vi söker dig som är väl förankrad i Svenska kyrkan. Ditt hjärta brinner för gudstjänst- och församlingslivet och som musiker vill du arbeta med konsertverksamhet och kyrkliga handlingar och gärna också med kör.

S:t Johannes församling sträcker sig över både stad och landsbygd med fyra kyrkor varav en helt nyrenoverad. I två av kyrkorna firas mässa varje söndag. Johannesmässan samlar människor från hela världen. I våra gudstjänster är många delaktiga.

Vi är ett kreativt och samspelt medarbetarlag med god gemenskap och omsorg om varandra. Vi söker dig som är flexibel och som gärna samarbetar med andra. Arbetet är förlagt i församlingens kyrkor och lokaler samt i begravningskapellen. Som kyrkomusiker i S:t Johannes församling vill vi att du delar intresset för gudstjänstliv och kyrkliga handlingar och möter uppgifter och människor med öppenhet. Arbetet kan också innefatta annan verksamhet. Idag finns sju körkonstellationer med olika genre och åldersgrupper.

Tillsvidareanställning 100% med tillträde under hösten 2018 eller efter överenskommelse. För tjänsten krävs att du har körkort och tillgång till egen bil.
I rekryteringsprocessen kan vi komma att tillämpa provspelning.
S:t Johannes ligger i den södra delen av Norrköping och är en mångkulturell församling. Här möts människor med olika bakgrund och erfarenhet. Församlingen har ca13 000 kyrkotillhöriga. Vårt arbetslag består av 24 medarbetare, varav 4 kyrkomusiker.

Mer upplysningar om tjänsten lämnas av församlingsherde Peter le Clercq, tel. 011-24 13 01, arbetsledare Karina Nahlbom, tel. 011-24 13 13 eller organist Lars Tallund 011-24 13 30.

Facklig företrädare för lärarförbundet är Marie Hallingfors, tel. 070-206 98 91.
Välkommen med din ansökan, inkl löneanspråk, till: Svenska kyrkan i Norrköping, Personalavdelningen, Box 263, 601 04 Norrköping eller via mail till nkp.rekrytering@svenskakyrkan.se, senast den 9 september 2018.