Kantor till S:t Olofs församling 100%

Tillsvidareanställning 100% med tillträde augusti 2020. Du bär en musikalisk vision och vill arbeta för att förverkliga den genom självständigt och samverkande arbete.

Du bär en musikalisk vision och vill arbeta för att förverkliga den genom självständigt och samverkande arbete. Vi tänker att du ser dig som innovativ och kreativ med egen drivkraft. Du finner nya uttryck och är samtidigt förvaltare av en rik tradition.

S:t Olofs församling i Norrköpings innerstad med bostadsområdet Lindö satsar på musik och kultur. Sammanlagt har vi sex musikertjänster – och vi söker dig som vill vara med och utveckla musiklivet tillsammans med oss. Vi har stora kyrkorum med goda instrument. Vår strävan är god kvalité och välbesökta arrangemang.

Konsertverksamheten är en viktig och betydande del av församlingens arbete.
Församlingen har ett rikt körliv med olika genre och åldersgrupper. Som kyrkomusiker i S:t Olofs församling vill vi att du delar intresset för gudstjänstliv och kyrkliga handlingar där du möter uppgifter och människor med öppenhet. Med bredd och kompetens i våra musikaliska spektra tänker vi att du kompletterar och stärker oss. Vi har kyrkokör och barnkör som söker ny ledare.

Du har erfarenhet och förmåga att leda och utveckla kör. Du har erfarenhet av och goda kunskaper i körarbete. Du är van vid att arbeta med olika åldrar och vill dela vår ambition att satsa på barn- och ungdomsarbete. Du är trygg i både gudstjänst- och repertoarspel på god nivå.

Du har en kyrkomusikerexamen på lägst C-nivå. För tjänsten krävs att du har körkort och det är en fördel med tillgång till egen bil.
S:t Olofs församling är en av fyra stora församlingar i Norrköpings pastorat. S:t Olofs församling är Norrköpings innerstadsförsamling. Här möts människor med olika bakgrund och erfarenhet. Vårt arbetslag består av cirka 40 anställda medarbetare och många ideella.

Upplysningar om tjänsten lämnas av församlingsherde, Linda Folebäck, tel. 011-24 14 01 alternativt arbetsledare för präster och kyrkomusiker Ulf Tellin, tel. 011-24 14 35.

Facklig företrädare för Lärarförbundet är Marie Hallingfors, tel. 070-206 98 91.
Välkommen med din ansökan, inkl. löneanspråk, till: Svenska kyrkan i Norrköping Personalavdelningen, Box 263, 601 04 Norrköping, eller via mail till: nkp.rekrytering@svenskakyrkan.se senast den 2 april 2020.