Svenska kyrkan i Norrköping Besöksadress: Nya Rådstugugatan 7, 60242 NORRKÖPING Postadress: BOX 263, 60104 NORRKÖPING Telefon:+46(11)241000 E-post till Svenska kyrkan i Norrköping

Kantor till S:t Johannes församling 100%

Du bär på ett hopp och en framtidstro. Du vill synliggöra den lilla människans storhet. Du vill vara med och utveckla församlingens musikverksamhet. Välkommen till oss i S:t Johannes församling.

Här väntar ett arbete för dig som vill arbeta med och för barn, unga och familj i vår församling. Du har ett stort engagemang för musik och pedagogiskt arbete och ditt hjärta slår lite extra för barn och ungas musicerande.

Du är utbildad kantor och har några års erfarenhet av församlingsarbete. Har du rytmik, eller en musik pedagogisk utbildning så kan det vara meriterande. För tjänsten krävs att du har körkort och tillgång till bil. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi förutsätter att du tillhör Svenska kyrkan och delar dess värderingar. I rekryteringsprocessen kan vi komma att tillämpa provspelning.

Tillsammans med ett positivt och nyskapande arbetslag arbetar du t ex med barnkör, musikverkstad, Storsjung –där vi möter våra förskolor till musik, rytmik och lekfullhet. Små och stora gudstjänster, gudstjänster för den lilla och den stora människan.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % med placering i S:t Johannes församling. Tillträde augusti 2019 eller efter överenskommelse.

S:t Johannes – en av fyra stora församlingar i Norrköpings pastorat. S:t Johannes är en mångkulturell församling. Här möts människor med olika bakgrund och erfarenhet. Församlingen har ca 13 000 kyrkotillhöriga och vårt arbetslag består av 25 medarbetare.

Upplysningar om tjänsten lämnas av arbetsledare Cecilia Ehlert Ankarstrand, tel. 011-24 13 10 eller församlingsherde Peter le Clercq, tel. 011-24 13 01. Facklig företrädare för Lärarförbundet är Jens Marie Hallingfors tel. 070-206 98 91.

Välkommen med din ansökan inkl. löneanspråk till: Svenska kyrkan i Norrköping Personalavdelningen, Box 263, 601 04 Norrköping, eller via mail till nkp.rekrytering@svenskakyrkan.se senast den 24 mars 2019.