Svenska kyrkan i Norrköping Besöksadress: Nya Rådstugugatan 7, 60242 NORRKÖPING Postadress: BOX 263, 60104 NORRKÖPING Telefon:+46(11)241000 E-post till Svenska kyrkan i Norrköping

Kantor till Kolmårdens församling

Tillsvidareanställning 100% med tillträde efter överenskommelse

Gillar du att leda kör, är du kreativ och utåtriktad? Välkommen till oss!
Hos oss blir du en del i ett aktivt och samverkande arbetslag. Vi tänker att du är en kantor för alla åldrar som har erfarenhet av körledning och som gillar att spela orgel och piano. Vi ser gärna att du har ett diakonalt förhållningssätt, är en entusiasmerande körledare och att du tycker om att samverka med olika aktörer i vårt samhälle.

Du har din huvudsakliga arbetsplats i Ättetorpskyrkan i Åby, men du tillhör även ett större arbetslag i Kolmårdens församling. Dina arbetsuppgifter kommer inledningsvis att vara gospelkör, elever, äldreboenden, gudstjänster varannan söndag och utåtriktade kontakter, men det finns även utrymme för utveckling av tjänstens innehåll framöver.

Du bör ha en repertoar som inbegriper både klassisk och modern musik där tyngdpunkten gärna får vara åt det moderna hållet. Som musiker hos oss vill vi att du delar intresset för gudstjänstliv, att du har en pedagogisk kompetens i arbetet med barn och unga samt att du har lätt för – och tycker om – att knyta nya kontakter med människor. Arbetslaget i Ättetorp består av präster, musiker, diakon, pedagoger och vaktmästare. Vi vill vara en välkomnande och utåtriktad kyrka.
Kolmårdens församling är en del av Norrköpings pastorat och består av både stad och landsbygd. Här finns både vacker natur och stadens utbud och puls.

Församlingen har ca 40 medarbetare, varav 6 är musiker. Kolmårdens församling har ett rikt och varierat musik- och gudstjänstliv. Hos oss kommer du att möta engagerade och positiva medarbetare.

För tjänsten krävs att du har körkort och tillgång till egen bil. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och vi förutsätter att du tillhör Svenska kyrkan och delar dess värderingar.
Mer upplysningar om tjänsten lämnas av arbetsledare Ingvar Sjögerud, tel. 011-24 12 22 eller församlingsherde Katarina Wändahl, tel. 011-24 12 01.

Facklig företrädare för Lärarförbundet är Marie Hallingfors tel. 070-206 98 91.
Välkommen med din ansökan, inkl löneanspråk, till: Svenska kyrkan i Norrköping, Personalavdelningen, Box 263, 601 04 Norrköping eller via mail till nkp.rekrytering@svenskakyrkan.se, senast den 17 oktober 2019.