Svenska kyrkan i Norrköping Besöksadress: Nya Rådstugugatan 7, 60242 NORRKÖPING Postadress: BOX 263, 60104 NORRKÖPING Telefon: +46(11)241000 E-post till Svenska kyrkan i Norrköping

Kantor till Kolmårdens församling

Tillsvidareanställning 100% med tillträde efter överenskommelse

I Kolmårdens församling är musik en prioriterad del av verksamheten. Vi har allt från avancerade vuxenkörer till körer för de allra minsta, många deltagare i musikverksamheten, mycket bra instrument och utrustning kring musicerandet att tillgå och stor kompetens bland kollegorna. Våra konserter , i allt från den vackra lilla träkyrkan i Simonstorp till den stora tegelkyrkan i Krokek, är mycket välbesökta.

Som kantor i Kolmårdens församling blir du en del av ett team på cirka fyrtio medarbetare varav sex stycken är musiker. Musiken är en central del i vår verksamhet. Du kommer arbeta med dina musikerkollegor i olika verksamheter och projekt men din placering är i Krokek.

Krokek ligger strax norr om Norrköping med närhet till havet, naturen och staden. Här bor ungefär 5000 personer, mestadels barnfamiljer. I samhället finns det en stark kyrklig tradition vilket märks framförallt i alla våra körer. Här får du möjlighet att utveckla församlingslivet genom musiken och har möjligheter att påverka arbetet framåt och utifrån dina styrkor. Det finns också stora möjligheter för att själv utvecklas. Du kommer att vara en del av ”kyrkan mitt i byn” och samtidigt bidra i hela Kolmårdens församling och i ett av Sveriges största pastorat, Norrköping

Kvalifikationer
Du är utbildad kantor. För tjänsten krävs att du har körkort och tillgång till egen bil. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi förutsätter att du tillhör Svenska kyrkan och delar dess värderingar.
I rekryteringsprocessen kan vi komma att tillämpa provspelning.
Information

Mer upplysningar om tjänsten lämnas av församlingsherde Katarina Wändahl på tel nr: 011-24 12 01 alternativt på mail: katarina.wandahl@svenskakyrkan.se.

Facklig företrädare för Lärarförbundet är Marie Hallingfors tel. 070-206 98 91.
Välkommen med din ansökan, inkl löneanspråk och sedvanliga handlingar, till: Svenska kyrkan i Norrköping, Personalavdelningen, Box 263, 601 04 Norrköping eller via mail till nkp.rekrytering@svenskakyrkan.se, senast den 25 januari 2019.