Svenska kyrkan i Norrköping Besöksadress: Nya Rådstugugatan 7, 60242 NORRKÖPING Postadress: BOX 263, 60104 NORRKÖPING Telefon: +46(11)241000 E-post till Svenska kyrkan i Norrköping

Kantor till Kolmårdens församling

Tillsvidareanställning 100% med tillträde efter överenskommelse. Vi söker dig som är väl förankrad i Svenska kyrkan. Ditt hjärta brinner för gudstjänst- och församlingslivet och som musiker vill du arbeta med körverksamhet och kyrkliga handlingar.

Hos oss blir du en del i ett aktivt och samverkande arbetslag. Vi tänker att du är en musiker för alla åldrar som har intresse och erfarenhet av körledning. Förrättningar och gudstjänster är en stor del av arbetet i hela Kolmårdens församling. Du kommer att ha din placering i Krokek men arbete förekommer i hela församlingen. Du samverkar med övriga musiker i församlingen i olika verksamheter och projekt.

Du är utbildad kantor. Som person är du flexibel, lyhörd och nyfiken. Du samarbetar gärna med andra. Du arbetar gärna med allt från damkör till barnkör.

Kolmårdens församling är en del av Norrköpings pastorat och består av både stad och landsbygd. Här finns både vacker natur och stadens utbud och puls. Församlingen har ca 40 medarbetare, varav 6 är musiker. Kolmårdens församling har ett rikt och varierat musik- och gudstjänstliv – musiken spelar en stor roll i församlingens liv.

För tjänsten krävs att du har körkort och tillgång till egen bil. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och vi förutsätter att du tillhör Svenska kyrkan och delar dess värderingar. I rekryteringsprocessen kan vi komma att tillämpa provspelning.

Mer upplysningar om tjänsten lämnas av vik församlingsherde Katarina Wändahl, tel. 011-24 10 29.

Facklig företrädare för Lärarförbundet är Marie Hallingfors tel. 070-206 98 91.

Välkommen med din ansökan, inkl löneanspråk, till: Svenska kyrkan i Norrköping, Personalavdelningen, Box 263, 601 04 Norrköping eller via mail till nkp.rekrytering@svenskakyrkan.se, senast den 18 oktober 2018.