Svenska kyrkan i Norrköping

Svenska kyrkan i Norrköping Besöksadress: Nya Rådstugugatan 7, 60242 NORRKÖPING Postadress: BOX 263, 60104 NORRKÖPING Telefon: +46(11)241000 E-post till Svenska kyrkan i Norrköping

Svenska kyrkan i Norrköping

Komminister till Kolmårdens församling
Du är trygg och nyfiken. Du har humor och är internetkunnig. Du gillar att arbeta med barn, ungdomar och familjer. Tillsvidareanställning 100% med tillträde 1 mars 2018 eller efter överenskommelse. För tjänsten krävs att du har körkort och tillgång till bil.

Präst till S:t Olofs församling och Hedvigs prästgård
Har du ett öppet och tryggt förhållningssätt i mötet med andra? Vill du
kombinera församlingsliv med stadsliv och andlig fördjupning i Hedvigs kyrka
och prästgård. Här finns tjänsten för dig! Tillsvidareanställning 100% med tillträde 1 april 2018 eller efter överenskommelse.

Arbetsledande församlingskoordinator till S:t Johannes församling
Gillar du att ha koll på läget och arbeta utifrån ett helikopterperspektiv? Då väntar ett spännande arbete på dig. Tillsvidareanställning på 100% med tillträde i januari 2018 eller efter överenskommelse.

Arbetsledande komminister till S:t Johannes församling
Vill du vara arbetsledare och ha ett särskilt ansvar för församlingens arbete bland vuxna? Ett spännande uppdrag väntar på dig! Tillsvidareanställning på 100 % med tillträde i januari 2018 eller efter överenskommelse. För tjänsten krävs att du har körkort och tillgång till bil.

Komminister till S:t Johannes församling
Vill du vara med och utveckla ett vuxenpedagogiskt arbete i en mångfacetterad och levande församling? Ett spännande uppdrag väntar på dig! Tillsvidareanställning 100 % med tillträde i januari 2018 eller efter överenskommelse. För tjänsten krävs att du har körkort och tillgång till bil.

Pedagog till Kolmårdens församling
Brinner du för arbete med barn, ungdomar och konfirmander? Du ingår i ett stort arbetslag men har ett särskilt fokus på Östra Eneby och Svärtinge. Kom och var med – utveckla arbetet tillsammans med oss i Kolmårdens församling.

Aktuellt från Svenska kyrkan i Norrköping