Finskspråkig verksamhet -Suomenkielinen toiminta

Svenska kyrkan är för alla och därför ligger det också i vårt uppdrag att se till att sprida evangeliet på fler språk än det svenska språket. I Norrköping finns en omfattande finskspråkig verksamhet.

Kesä on tullut ja saamme iloita auringonvalosta ja lintujen laulusta. Tarvitsemme todella valoa ja lämpöä tällaisen vaikean vuoden jälkeen ja moni meistä kaipaa sitä että vihdoinkin saisimme tavata toisiamme. Tätä kirjoittaessani emme vielä tiedä milloin saamme kokoontua yhteen viettämään jumalanpalveluksia. Ensimmäinen askel on mahdolliset tapaamiset Hedvigin pappilan puutarhassa. Kun se on mahdollista, niin ilmoitamme tilanteesta heti sekä seurakunnan että fb:n sivuilla. Jos tilanne paranee rokotusten seurauksena, niin teemme päiväretken Vårdnäsiin elokuussa ja näiltä näkymin sinne on tulossa muusikko Mikko Rajala Suomesta vieraaksemme. Kuljetus tapahtuu omin kyydein (autamme kyytien järjestämisessä) ja Vårdnäsissa saamme musiikin lisäksi nauttia kauniista luonnosta, hyvästä ruoasta, ja mahdollisesti myös saunasta ja uinnista. Siis päiväretki 25/8, ilmoittautuminen Eija Luukkoselle 011- 241403 viim. 12/8. Rajoitettu määrä paikkoja. Ohjelma Vårdnäsissa alkaa klo 10- ja päättyy iltapäiväkahveihin n. klo 15.30, hinta 100 kr. Eijalta voi tarkistaa myös viimeiset tiedot rajoitteiden tiimoilta.

Anna Toivonen, 011-241414, anna.toivonen@svenskakyrkan.se
Eija Luukkonen, 011-241403, eija.luukkonen@svenskakyrkan.se

Joka ilta klo 21-24 on myös mahdollisuus soittaa Palvelevaan puhelimeen 020-262500. Kun tilanne muuttuu aloitamme toiminnan heti ja ilmoitamme siitä mm. tällä sivulla.

Hyvyyden voiman ihmeellisen suojaan olemme kaikki hiljaa kätketyt. Me saamme luottaa uskolliseen Luojaa, yhdessä käydä uuteen aikaan nyt.

Siunausta ja voimia!

Anna Toivonen, pappi