Finskspråkig verksamhet -Suomenkielinen toiminta

Svenska kyrkan är för alla och därför ligger det också i vårt uppdrag att se till att sprida evangeliet på fler språk än det svenska språket. I Norrköping finns en omfattande finskspråkig verksamhet.

Syyskausi / Hösten 2021 (klicka på länken för att ladda hem höstens program)

Anna Toivonen, 011-241414, anna.toivonen@svenskakyrkan.se
Eija Luukkonen, 011-241403, eija.luukkonen@svenskakyrkan.se

Joka ilta klo 21-24 on myös mahdollisuus soittaa Palvelevaan puhelimeen 020-262500. Kun tilanne muuttuu aloitamme toiminnan heti ja ilmoitamme siitä mm. tällä sivulla.

Hyvyyden voiman ihmeellisen suojaan olemme kaikki hiljaa kätketyt. Me saamme luottaa uskolliseen Luojaa, yhdessä käydä uuteen aikaan nyt.

Siunausta ja voimia!

Anna Toivonen, pappi

Sverigefinska telefonjouren utökar sina tjänster

Från och med den 1 november 2021 utökar Svenska kyrkans sverigefinska telefonjour sina tjänster.

Nu går det även att skicka digitala brev samt att chatta.

Telefonjouren är öppen varje kväll kl 21:00–23:00.

Torsdagar och söndagar kl 18:00–20:00 går det också att chatta med en utbildad jourmedarbetare.

Det finns även möjlighet att skicka digitala brev dygnet runt. Breven besvaras inom 24 timmar.