Norra Ölands pastorat Besöksadress: Ö Kyrkogatan 9, 38731 Borgholm Postadress: Östra Kyrkogatan 9, 38731 Borgholm Telefon:+46(485)13111 E-post till Norra Ölands pastorat

Julen närmar sig...

En fantastisk tid när man får umgås med familjen, äta god mat, baka julgodis och köpa julklappar tills det svämmar över under granen. En tid då många mammor och pappor med tungt hjärta tvingas inse att pengarna inte kommer räcka till något extra denna julen heller. Så varför inte hjälpa till att förgylla denna julen för någon du inte känner, men som du kanske kommer ge ett minne för livet!

Diakonicentrum vill hjälpa familjer som har det tufft ekonomiskt kring jul att få ge sina barn julklappar. Vi tar tacksamt emot er hjälp för att hjälpa andra utsatta familjer omkring oss som redan nu vet att julen inte kommer vara enkel i år.. Vet du någon som behöver vår hjälp eller du som läser detta själv kanske behöver våran hjälp i år.

Maila gärna oss på: Dima.matr@svenskakyrkan.se Tessan.Nordeman@sensus.se om du vet någon familj som behöver vår hjälp till JUL! Sista ansökningsdagen är den 15 december.

Vi kommer att finnas för att ta emot gåvor från: tisdag till torsdag mellan 09:00 - 12:00, och på söndagen mellan 09:00 till 13:00 i Diakonicentrum Köpingsvik på Kyrkallén 3. Tel: 0485-15302 , 0722-313473

Vi vill så klart hjälpa så många som möjligt men allt beror på responsen till insamlingen, så hjälp till att sprid vidare i Norra Öland!

SÅ DELA DETTA SÅ ATT VI KAN SPRIDA VÅRT BUDSKAP ORDENTLIGT I ÅR.
Tack på förhand!