Runt kyrkfönster med utsikt
Foto: Evelina Larsson

Fortsatt nedstängning i länet

Detta påverkar även församlingslivet. Vi får inte arrangera någon form av allmän sammankomst. Det betyder att vi inte arrangerar några gudstjänster, veckomässor eller dyligt.

Nedstängningen i Kalmar län startade 1 april och fortsätter. Vi vet inte hur länge det ska pågå. Vi avvaktar nya riktlinjer. Kyrklig verksamhet påverkas.

BEGRAVNINGAR

I begravningsverksamheten gäller fortfarande 20 personer vid begravningsgudstjänst. Kontakta pastorsexpeditionen 0485-153 00 om du har frågor!

SKARPA RESTRIKTIONER I LÄNET

Alla kyrkor* är öppna varje fredag kl 9-15. Kom in, tänd ett ljus och sitt en stund i stillhet

*=ej Långlöt

Nedstängningen av Kalmar län sker på grund av att läget är besvärligt.
Det här är de skarpaste restriktionerna vi hittills haft.

VACCINATIONER

I takt med att vaccinationer genomförs får vi frågor om när vi kan starta verksamhet för vaccinerade målgrupper. Ledningsgrupp och Arbetsmiljögrupp kommer att diskutera detta och liknande frågeställningar under närmaste tiden, så att vi kan ha handlingsplaner när det så småningom blir lättnader i länet.

Idag kan vi helt enkelt inte ge svar på alla frågor som kommer, vi måste avvakta utvecklingen i länet.

ENSKILT SAMTAL

Möjligheten finns alltid till telefonsamtal, ett enskilt samtal utomhus eller under covid-säkra former. Kontakta din församling när du vill prata med någon av oss!

GUDSTJÄNSTER

Vi längtar efter att få mötas till gudstjänster i kyrkorna, men vi måste vänta lite till.
Under tiden hittar du oss på digitala mötesplatser med gudstjänster, önskesång och annat.