Norra Ölands pastorat Besöksadress: Ö Kyrkogatan 9, 38731 Borgholm Postadress: Östra Kyrkogatan 9, 38731 Borgholm Telefon:+46(485)13111 E-post till Norra Ölands pastorat

ALPHAKURS

Alpha är en rad kurstillfällen som utforskar den kristna tron. Varje tillfälle är inriktat på olika aspekter och frågor som rör tro och är skapat för att väcka samtal. Hösten 2019 startar en Alphakurs i Borgholm

Alpha finns över hela världen och alla är välkomna. Det finns på caféer och universitet, i hem och kyrkor och på massa andra platser. Ingen Alpha är den andre helt lik, men generellt så har de tre saker gemensamt: Mat, föredrag och ett gott samtal.

Hösten 2019 startar Alphakurs i Norra Ölands pastorat:

• BORGHOLMS FÖRSAMLINGSHEM med start onsdag 11 september kl 18.30

Mat, föredrag och ett gott samtal

Ingen föranmälan krävs men första gången är det bra om du anmäler att du kommer (med tanke på matplaneringen). Anmälan nedan eller till expeditionen 0485-100 45 eller 0485-200 08 eller till norra.oland.pastorat@svenskakyrkan.se senast 7 september.

Anmäl dig här:

Vi behöver din anmälan senast 7 september.

Lars Graaf

Norra Ölands pastorat