Norra Ölands pastorat

Norra Ölands pastorat Besöksadress: Östra Kyrkogatan 9, 38731 Borgholm Telefon: +46(485)13111 E-post till Norra Ölands pastorat

100 % administratör

Ditt engagemang och dina erfarenheter efterfrågas av både medarbetare, förtroendevalda, sommarölänningar och församlingsbor.

Arbetsuppgifter

I ditt huvudsakliga ansvarsområde ingår att vara ett stöd för församlingarna, personalen och skapa goda förutsättningar för verksamheten. Utöver detta sköter du administrativa uppgifter som exempelvis diarieföring och en del ekonomiadministrativa uppgifter.

Du hjälper till med att boka förrättningar så som dop, vigslar och begravningar och möter människor i livets alla skeden. Arbetet ställer krav på empatisk förmåga, integritet och lyhördhet.

Tjänsten innebär stor självständighet och eget ansvar. Din uppgift blir att upprätthålla en hög servicenivå samt att kunna ha mycket på gång samtidigt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har några års erfarenhet av administrativt arbete och service, har du dessutom erfarenhet av ekonomiadministrativa uppgifter är det meriterande. Du har god datorvana och behärskar windowsmiljön och gärna Adobeprogrammen så som InDesign, Photoshop mfl.

Som person är du mycket serviceinriktad och har god kommunikationsförmåga. Då arbetet är varierande är du flexibel och har inga problem att anpassa dig efter nya situationer. I ditt arbetssätt är du ansvarsfull och noggrann. Som administratör blir du ansiktet utåt för Svenska kyrkan och vi förutsätter därför att du delar våra värderingar.

Vi erbjuder

Hos oss får du ett varierande arbete med många olika arbetsuppgifter. Du ger både extern och intern service vilket innebär ett socialt arbete samtidigt som du blir del av ett team med mycket god sammanhållning. Vi har bra personalförmåner och nu under hösten bygger vi om vår församlingsexpedition så du kommer att få en fräsch och nyrenoverad arbetsplats.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Tjänsteställe: församlingsexpeditionen i Borgholm

Varaktighet, arbetstid: Heltid tillsvidare. Provanställning om 6 månader tillämpas.

Upplysningar om tjänsten lämnas av kamrer Britt-Marie Brosgård, telefon 0485-131 11 maila Britt-Marie

Facklig företrädare för Vision är Helena Fyhr Abrahamsson, telefon 0470-70 48 65.

Så ansöker du

Skicka din ansökan och CV till:
Norra Ölands pastorat
Ö Kyrkogatan 9
387 31 Borgholm
Märk gärna kuvertet med Adm norra Öland

Välkommen med din ansökan senast 9 januari 2018

Klicka på denna länk för att göra din ansökan via mail