Norra Ölands pastorat Besöksadress: Ö Kyrkogatan 9, 38731 Borgholm Postadress: Östra Kyrkogatan 9, 38731 Borgholm Telefon:+46(485)13111 E-post till Norra Ölands pastorat

Diakonicentrum i Köpingsvik

Diakonicentrum är kyrkans mötesplats för gemenskap, kreativitet och stöd. Vi har extra fokus på äldre oavsett bakgrund .

Diakonicentrum:

Kafé

Varannan Lördag ojämna veckor 12:00 – 15:00 har vi loppis, sopplunch och fika.

Mötesplats

Fredagskväll jämna veckor 17:00 – 20:00 har vi fredagsmys tillsammans.

Dansspråk för kvinnor

varannan Lördag ojämna veckor 17:00 – 19:00

Second hand

Här kan du lämna in saker du inte längre behöver men som kan bli till hjälp for någon annan.

Matkassar

Vi samlar också in matvaror till matkassar för människor i utsatta situationer och ibland  bara för att ta hand om mat istället för att slänga den.

Våra öppettider under veckan

Tisdagar mellan 09.00-16.00 hjälper vi till med transport för att samla ihop saker till loppis.

Onsdagar Öppet hus för er att lämna saker som ni vill donera till loppis.

Bokning av transport sker denna dag och gäller för nästkommande tisdag.
Ring eller smsa Dima Matr

” Men om någon har denna världens goda och tillsluter sitt hjärta för sin broder, när han ser honom lida nöd, hur kan då Guds kärlek förbli i honom? Kära barn, låt oss älska inte med ord eller med tungan, utan i gärning och i sanning.”

(1 John 3 : 17-18 )

Lördagar gör vi matkassarna mellan klockan 07:00-09:00

Vill ni hjälpa till? Kontakt oss gärna.

Volontär:

Skänk tid - bli volontär hos Diakonicentrum. Inom flera av våra verksamheter har vi volontärer.

Omsorg om varandra

Behöver du stöd eller vill du vara med och stödja? Ta kontakt med vår diakon Gunilla eller diakoniassistent Dima:
gunilla.sundström@svenskakyrkan.se, 0485,77215
dima.matr@svenskakyrkan.se, 0485-15302