Angerdshestra kyrka 350 år

28 april kl 17: Föredrag av Robin Gullbrandsson, antikvarie

Framför oss i programmet finns bl.a. följande:

19 april kl 15 Långfredagsgudstjänst, Ulrika Holm - cello.

28 april kl 17 föredrag: ”Angerdshestra kyrka genom 350 år” med antikvarie Robin Gullbransson

19 maj kl 10 Gudstjänst

9 juni, Pingstdagen, kl 10 Mässa med musik. Kyrkokören m.fl.

20 juli kl 18 Tobias Sjögren, klassisk gitarr

8 september kl 15 Kulturarvsdagen, öppen kyrka och klockstapel med spännande program!

1 dec kl 11 Festhögmässa med biskop Åke Bonnier, kyrkokören m.fl.

Hänt hittills under jubileumsåret:

Söndag 13 januari startade jubelåret för Angerdshestra kyrka 350 år!
Vi firade gemensam mässa med Alliansförsamlingen. Åsa och Anders Brolin sjöng och spelade och sedan samlades vi till go´-fika i Sockenstugan. En värdig början på jubileumsåret!

Lör 2 febr kl 18 Musikgudstjänst "Musik mot ljuset" med ”Trio MEA” under ledning av vår nya kantor, Eva Melin. Dessutom är detta första gudstjänsten med vår nya kyrkoherde, Carina Hallén!

Sön 24 febr kl 11 Gudstjänst med extra musik: Arne Gunnarsson.
Bibliska figurer, skapade av församlingspedagog Anette Andersson, Ulricehamn, hjälpte Mikael med predikan (se bilder!). Efteråt ett uppskattat och trevligt kyrkkaffe i en fullsatt Sockenstuga!

10 mars kl 17 Musikgudstjänst: ”Tio damer”.
Damerna var inte riktigt tio stycken, men det blev en riktigt fin stund med vacker musik!