Norrahammars församling söker, under ett år, vik. församlingsassistent 100%

Norrahammars församling. Vikarierande församlingsassistent (100%) till barn- och ungdomsverksamhet. Sista ansökningsdatum 26 april 2019.

Norrahammars församling söker en vikarierande församlingsassistent till barn- och ungdomsverksamheten. Tjänsten omfattar gruppverksamheter, gudstjänstmedverkan, samverkan med barnkörverksamhet, föräldrakontakter, konfirmander, tonårsverksamhet, läger, skolkontakter samt ledarskola och verksamhet bland församlingens unga ledare. Arbetet innehåller kvälls- och helgtjänstgöring.

Vi söker dig som vill arbeta med människor, är pålitlig och tar ansvar. Du ser möjligheter mer än problem. Du tänker pedagogiskt och är självständig och kreativ samtidigt som du kan arbeta i grupp och ser värdet i att samverka.

Du kommer att ingå i ett större arbetslag tillsammans med församlingens samtliga 19 medarbetare. Du kommer också att ingå i arbetslaget med pedagogisk profil som omfattas av församlingspedagoger och församlingsassistenter.

• Du är tillhörig Svenska kyrkan och delar kyrkans värderingar.
  • Att ha genomgått kyrkans grundkurs är meriterande för tjänsten. Likaså om din avsikt är att påbörja/fortsätta kyrklig profilutbildning inom Svenska kyrkan.
  • B-körkort och tillgång till egen bil erfordras.
  • Tillträde: efter överenskommelse

Facklig företrädare Vision: Helena Fyhr Abrahamsson, telefon: 0470-70 48 65.

Upplysningar om tjänsten lämnas av kyrkoherde Ann-Christine Borg (se kontaktinformation nedan).

Ansökan bestående av personligt brev och styrkt meritförteckning ska vara församlingen tillhanda senast 26 april 2019 under adress: Norrahammars församling, Centrumgången 5, 562 32 Norrahammar.

Ann-Christine Borg

Mer om Ann-Christine Borg