Messias av G F Händel
Foto: Gustaf Hellsing /Ikon

Con Spirito

Con Spirito är en diskantkör med en repertoar som sträcker sig från traditionellt klassiskt till modern jazz och pop.

Con Spirito är en diskantkör för dig från gymnasiet och uppåt. Vi medverkar i gudstjänster samt arrangerar egna konserter. Repertoaren är blandad, med allt från traditionellt klassisk till mer moderna tongångar som jazz och pop.

Det är en kör för dig som är van körsångare och vill utveckla din solo- och stämkapacitet. Vi uppskattar ett högt övningstempo i kombination med eget ansvar. Notvana är en fördel, men inte krav.

Vi övar på torsdagar växelvis i Kyrkvillan och Norrahammars församlingshem. Du är välkommen att prova sjunga med oss antingen året runt eller i tillfälligt projekt.

Valentina Viktorovitch

Organist, Körledare