Mini-Retreat

Uppskattar du att få rå om din tid helt och hållet en stund? Att få dra dig tillbaka, lämna det som vanligtvis är en del av din vardag och ditt liv för en stund och avsätta tid för lugn och tystnad. Då kan retreat kanske vara något för dig.

Lördag 13 oktober kl. 12:00–15:00
Skogs-Tibble kyrka och sockenstuga

Retreaten inleds kl 12:00 med information i sockenstugan varpå vi äter en enkel lunch tillsammans under tystnad. Kort meditation som leder oss in i tystnaden.

Man kan sen välja på tre alternativ att ta del av, om man vill, under tystnaden som pågår.

Promenera i de vackra omgivningarna.
Läsa diktböcker eller titta i vackra bilderböcker i en hörna i sockenstugan. Skriva ner egna tankar och funderingar.
Måla med vattenfärg på avskild plats eller i sockenstugan.

Återsamling i Skogs-Tibble kyrka för kort meditation som leder oss in i tystnad i 10 minuter. Avslutning ca 15:00. Kaffe för den som önskar!

Max antal deltagare är 7 st. Du behöver anmäla dig någon vecka innan retreaten. Välkommen med din anmälan eller att kontakta mig om du vill få mera information.

Christina Olsson Blomqvist
e-post: christina.olsson-blomqvist@svenskakyrkan.se