Norra Hagunda församling Besöksadress: Gamla Salavägen 31, 74020 Vänge Telefon: +46(18)364011 E-post till Norra Hagunda församling

KU-13

En gemenskap där det är tillåtet att vara sig själv. Vi strävar efter att inte värdera varandra utifrån prestation, utseende, etnicitet, sexuell läggning, ekonomi eller liknande.

KU (Kyrkans Unga) är en grupp konfirmerade ungdomar som i församlingens ungdomsverksamhet hittat en gemenskap där de kan koppla av och vara sig själva.

En gemenskap där vi strävar efter att inte värdera varandra efter prestation, utseende, sexuell läggning, ekonomi, studieresultat eller liknande. Några kallar sig troende, några gör det inte.  Här finns plats för skratt och gråt, vi åker på läger ibland, några har ledaruppdrag i konfirmandarbetet.

Vi har därför startat KU-13. Gruppen är för dig som är 13-år och går i sjuan. Det är ett sätt för dig att prova på KU och samtidigt ha väldigt kul på vägen.

Vi tror och hoppas att vår gemenskap är öppen och att du som kommer hit ska känna dig sedd och hörd och trivas här.

Anmäl dig i tid!

Vi vill ge dig världens chans att:

* Träffa nya vänner
* Bowla
* Åka på Gröna Lund

Och det kostar absolut ingenting! Därför vill vi bjuda in dig till att bli medlem i KU-13! Kyrkans Unga för 13-åringar. Läs mer om programet för KU-13 i denna folder.

Det finns 20 platser tillgängliga. Se därför till att anmäla dig så snart som möjligt. Har du tidigare varit med i Norra Hagunda församlings Miniorer, Juniorer eller Änglakören, så har du förtur. Annars är det först-till-kvarn som gäller.

Anmäl dig innan den 2 november med hjälp av formuläret nedan.

OBS! Kom ihåg att du måste ha tillstånd från din vårdnadshavare