Tala liv – tala tro

Varmt välkommen till församlingen samtalsgrupp, tala liv – tala tro.

Samtalsgruppen är till för dig som vill tillsammans med dina medmänniskor vandra livets väg och upptäcka sig själv, andra och Gud i en trygg gemenskap. Vi träffas på onsdagar efter Kärlekens mässa. Vi börjar samtalsgruppen med enklare fika för att sätta stämningen för samtalen. Vid träffarna följer vi bland annat en samtalsserie som kallas för, Vägen. Vägen är en samtalsmetod som hjälper gruppen ställa frågor och funderingar som på olika sätt berör livet och tron. Var och på vilket sätt får livet uttryck och hur påverkar det mig i relation till min tro, och eller tvärt om – hur påverkar min tro mitt liv. Samtalsgruppen är öppen vilket innebär att man kan komma alla gånger eller bara en gång. Gruppen riktar sig till vuxna mitt i livet men alla åldrar är välkomna, vi sätter inga gränser för en övre ålder.

Kontakta: Helena, präst eller Oskar, konsulent, om du har frågor om samtalsgruppen.

Telefon Helena: 070-225 00 10

E-post till Helena